Камелия Воче и Ели Гигова аут от VIP Brother

Влади Въргала засега най-харесван от зрителите
Обновена: 13 ное 2014 09:37 | 13 ное 2014 07:23, Александър Попов
31
Камелия Воче и Ели Гигова аут от VIP Brother
Снимка: Нова тв

Камелия Воче и Ели Гигова станаха последните съквартиранти, които напуснаха VIP Brother преди финала на 17 ноември, понеделник.

В гласуването, което вървеше два дни, най-много зрителски вот събраха Влади Въргала, Wosh MC и Албена Вулева, които още в началото на полуфинала научиха радостната вест, че продължават борбата за първото място.

Останалите пък четоха есета на тема "Защо аз трябва да стана любимата звезда на България", в които преобладаваха скромността, високопарните изрази и както ги нарекоха коментаторите "соцдоклад за свършеното в къщата".

За да защити съпругата си Кали, в студиото беше Влади Кутин, Мартин Карбовски оказа нещо като подкрепа за Жени и Тачо с думите, че иска да излязат и да отидат при детето си. Андрей Слабаков застана зад Йорданка Христова, а Камен Алипиев-Кедъра бе в помощ на своята колежка Ели Гигова. Пластичният хирург Ангел Енчев дойде, за да защитава Камелия Воче, а Джуджи - Елена Кучкова.

Първа напусна Камелия Воче, която ще се запомни като деен участник в почти всички скандали, след което настъпи и изненадата на вечерта. Според преброените от продуцентите гласове плеймейтката Елена Кучкова се хареса повече от Йорданка Христова.

В крайна сметка обаче следващата изгонена се оказа Ели Гигова, която обеща да организира парти за останалите съквартиранти след края на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коментари 1 & 2 - нямам какво повече да добавя освен за злобната миризливка Кали.
8
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зрителите не са добре.
7
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През 2003 г. Вулева завежда дело в Районния съд в Балчик срещу водещия Слави Трифонов за нанесени според нея лека телесна повреда и публична обида, твърдейки, че умишлено е излял халба бира в лицето ѝ.Съдът оправдава подсъдимия поради показания на свидетели, че Трифонов се е спънал и заливането е случайно. Вулева обжалва решението в Добричкия окръжен съд, което бива прекратено през 2006 г. поради изтекла давност..По-смешно оправдание няма накъде.Изкарала е извън нерви даже и Слави.Голяма!
6
22
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Албена Вулева е родена във великият Санкт Петербург! Закърмена е с аристократизма и мъдростта и гледането НАД нещата в живота от руснаците в този регион!
5
7
 
29
 
! Отговори
ПЕНС преди 9 години
До АнонименИ АЗ ПРОМЕНИХ В ПОЛОЖИТЕЛНА ПОСОКА МНЕНИЕТО СИ ЗА НЕЯ...
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъкмо се засилих да пиша по темата и гледам 1 и 2 са написали всичко което имах да кажа.Лек ден на всички.....
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
живи и здрави
2
19
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На пук на всички и на пук на себе си( мислейки коренно различно за Албена Вулева преди да влезе в шоуто) разбрах, че Албена е най- достойният кандидат за наградата. Защото не се поддаде на елементарните провокации на другите, не се разрева, не се покая, не изпадна в истерични крясъци и нападки, а просто спокойно и хладнокръвно запази самообладание и с ХОРАТА в къщата беше човек, а с мършите беше онази Вулева от сигнално жълто. Страшна като интелект и като психолог!
1
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога не съм смятал, че Аз, който не се впечатлявам от характери, може да ме погнуси една злобна женица като Камелия Воче. Това същество се чудя даже как е създало с някой *** деца. Най-противната злобна елементарна душица с претенции и то в ефир.